REZERVOVANÉ V ON-LINE AUKCII
13. 10. 2021

REZERVOVANÉ V ON-LINE AUKCII

Čo je to aukcia ? V súčasnosti je v Čechách a na Slovensku len mizivé percento realitných maklérov, ktorí využívajú pri marketingu a realitnej stratégii moderný nástroj, ktorý dokáže pre predávajúceho získať najvýhodnejšiu cenu na trhu a to predaj nehnuteľnosti formou on-line AUKCIE. Je to forma predaja, pri ktorej sú  dopredu dané podmienky a pravidlá pre záujemcov, ktorí majú záujem o kúpu nehnuteľnosti a takto sa zúčastniť aukcie na základe ponuky a dopytu.

Skúste sa na to pozrieť zo strany predávajúceho a vžite sa do jeho pozície. Ak niečo predávate, tak by ste to chceli predať za čo najvýhodnejšiu cenu. V praxi to znamená, že predávajúci  si vyhradzuje v prípade viacerých záujemcov zvoliť najvýhodnejšiu ponuku.

Prečo je táto forma predaja  výhodná ?

V prípade správne nastavenej ceny nehnuteľnosti získame omnoho väčší počet záujemcov. Pri konkrétnom prípade po týždennej inzercii sa v prvom obhliadkovom dni zúčastnilo 14 záujemcov a nasledujúci druhý obhliadkový deň traja. Aukcie sa chcelo zúčastniť šesť záujemcov, 4 dostali odkaz na online AUKCIU a samotnej aukcie sa zúčastnili 3 záujemcovia. VYVOLÁVACIA CENA : 134 550,- € VÍŤAZNÁ CENA V AUKCII 138 000,- €. Cieľom je spokojný až nadšený klient, či už predávajúci, že dostal viac peňazí ako očakával, ale aj kupujúci, že tú ponuku získal. Predaj  prebehne  rýchlejšie a samozrejme bezpečne podľa vopred dohodnutých podmienok. Naopak pri vysoko nastavenej cene pri postupnom znižovaní to potenciálni klienti vidia a často krát vyčkávajú, kam až cena klesne. A veľa krát predávajúci získa menej ako je jeho skutočná tržná cena, pretože zľavovanie obecne vzbudzuje nedôveru. 

Ponúkam Vám On-line aukciu, ktorá je jednoduchá, rýchla, moderná forma predaja nehnuteľnosti. Záujemcovia dostanú k dispozícii jedinečný odkaz na webstránku aukcie, kde si dopredu stiahnu rezervačnú zmluvu, aby vedeli, čo budú podpisovať v prípade, že sa stanú víťazmi. V určenom čase sa na aukciu zaregistrujú menom a e-mailom a môžu prihadzovať. Záujemcovia vpisujú svoju ponuku do príslušného políčka. Aukcia je transparentná, lebo záujemcovia okamžite vidia, či je ich ponuka najvyššia. Je rýchla, lebo sa vyhlási v určitý deň a hodinu a po jej ukončení sa do 24 hodín podpisuje rezervačná zmluva. Aukcia prebieha podľa jasne deklarovaných pravidiel a existuje z nej aj záznam.

Zaujal Vás takýto možný predaj ? Viem predať Vašu nehnuteľnosť trochu inak ako 99% maklérov. Neváhajte ma kontaktovať, veľmi rád vám všetko vysvetlím a následne pomôžem s predajom nehnuteľnosti.

Štefan Čarnoký
Autor: Štefan Čarnoký

 

Moje meno je Štefan Čarnoký, som realitný maklér s bohatými skúsenostami s predajom nehnuteľností a s viac ako 320 spokojnými zákazníkmi od roku 2005. Pôsobím v Košiciach a okolí.

Vo voľnom čase sa venujem horskej cyklistike, kde s priateľmi vyrážame každú nedeľu ak je to možné a nám praje aj dobré počasie na cyklopotulky. V aute rád počúvam hudbu a ďalšia moja záľuba je vo varení.

Svoju prácu sa snažím robiť korektne,  zodpovedne a hlavne sa usilujem byť pre svojich zákazníkov užitočný s mojimi dlhoročnými skúsenosťami v realitnom biznise. Nakoľko každá realitná transakcia je iná, svojim spôsobom špecifická, je potrebné s každým klientom komunikovať individuálne, aby spokojnosť bola obojstranná - aj na strane predávajúcich a aj na strane kupujúcich.

Špecializujem sa na lokalitu mestskej časti Košice - Nad Jazerom.

 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

e-book 7 najčastejších chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov