POZRITE SA NA MIESTA, KTORÉ STE EŠTE NENAVŠTÍVILI - NAŽIVO.
16. 04. 2020

POZRITE SA NA MIESTA, KTORÉ STE EŠTE NENAVŠTÍVILI - NAŽIVO.

Virtuálna prehliadka je jeden môj nový marketingový nástroj pre online prezentáciu bytov a domov v dnešnej dobe v dôsledku šírenia COVID – 19, ktorý zmenil všetky aspekty nášho života.

Počas tohto obdobia globálnej situácie je dôležité, aby som vyjadril to, čo môže virtuálna prehliadka pre potencionálnych záujemcov o kúpu nehnuteľnosti poskytnúť. Nič nie je dôležitejšie ako zdravie a pohoda mojich klientov, ktorým poskytujem moje služby. Veď čo môže byť pohodlnejšie, ako si pozrieť nehnuteľnosť, ktorá nás zaujala z pohodlia domova.

 

Ak máte vo Vašom okolí blízkych, známych a priateľov, dajte im možnosť podeliť sa o túto informáciu o prezentovaní nehnuteľnosti na predaj.

Štefan Čarnoký
Autor: Štefan Čarnoký

 

Moje meno je Štefan Čarnoký, som realitný maklér s bohatými skúsenostami s predajom nehnuteľností a s viac ako 320 spokojnými zákazníkmi od roku 2005. Pôsobím v Košiciach a okolí.

Vo voľnom čase sa venujem horskej cyklistike, kde s priateľmi vyrážame každú nedeľu ak je to možné a nám praje aj dobré počasie na cyklopotulky. V aute rád počúvam hudbu a ďalšia moja záľuba je vo varení.

Svoju prácu sa snažím robiť korektne,  zodpovedne a hlavne sa usilujem byť pre svojich zákazníkov užitočný s mojimi dlhoročnými skúsenosťami v realitnom biznise. Nakoľko každá realitná transakcia je iná, svojim spôsobom špecifická, je potrebné s každým klientom komunikovať individuálne, aby spokojnosť bola obojstranná - aj na strane predávajúcich a aj na strane kupujúcich.

Špecializujem sa na lokalitu mestskej časti Košice - Nad Jazerom.

 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

e-book 7 najčastejších chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov