3 KROKY. Ako spoznať DOBRÉHO MAKLÉRA?

3 KROKY. Ako spoznať DOBRÉHO MAKLÉRA?

Možno si práve teraz kladiete túto otázku. Či už si nakoniec vyberiete mňa alebo niektorého z kolegov, vyberajte dobre. A podľa čoho? Možno vám napovie pár chytrých rád:

Vyberajte makléra, ktorý svoju profesiu vykonáva. Možno to znie zvláštne, ale je to tak. Mnoho realitných maklérov robí túto profesiu neúplne, na internete nájdete sotva ich fotografiu, telefón a email. Hľadajte makléra, ktorý preukázateľne svoju prácu robí, má na internete ponuku nehnuteľností, vlastné internetové stránky a ponúka Vám o sebe a svojej práci dostatok informácií.

Iste chcete makléra, ktorý svoju profesiu vie. Rovnakú požiadavku budete mať aj na svojho doktora pred operáciou. Vyberte si profesionála, ktorý Vám predstaví zoznam aspoň niektorých svojich predaných nehnuteľností a referencie spokojných klientov.

Každý profesionál sa vo svojom obore vzdeláva. Hľadajte makléra, ktorý na sebe pracuje, neustále sa zlepšuje, navštevuje kurzy a získava prax. Makléra, ktorý jednoducho vie predávať nehnuteľnosti. Pretože aj v našom obore platí že keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté.

A v neposlednom rade hľadajte makléra, ktorý Vám rád proste len tak nezištne poradí. Chcete poznať trhovú cenu svojej nehnuteľnosti? Potrebujete iba s niečím poradiť? Dobrý maklér sa pozná aj podľa toho, že Vám rád poradí. Či sa potom rozhodnete zveriť mu svoju nehnuteľnosť do predaja, to je len na Vašom uvážení.

Máte akúkoľvek otázku? Neváhajte sa ma proste opýtať.

Štefan Čarnoký
Autor: Štefan Čarnoký

 

Moje meno je Štefan Čarnoký, som realitný maklér s bohatými skúsenostami s predajom nehnuteľností a s viac ako 320 spokojnými zákazníkmi od roku 2005. Pôsobím v Košiciach a okolí.

Vo voľnom čase sa venujem horskej cyklistike, kde s priateľmi vyrážame každú nedeľu ak je to možné a nám praje aj dobré počasie na cyklopotulky. V aute rád počúvam hudbu a ďalšia moja záľuba je vo varení.

Svoju prácu sa snažím robiť korektne,  zodpovedne a hlavne sa usilujem byť pre svojich zákazníkov užitočný s mojimi dlhoročnými skúsenosťami v realitnom biznise. Nakoľko každá realitná transakcia je iná, svojim spôsobom špecifická, je potrebné s každým klientom komunikovať individuálne, aby spokojnosť bola obojstranná - aj na strane predávajúcich a aj na strane kupujúcich.

Špecializujem sa na lokalitu mestskej časti Košice - Nad Jazerom.

 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

e-book 7 najčastejších chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov