Na dom môžete dostať tisícky eur !!!
10. 01. 2019

Na dom môžete dostať tisícky eur !!!

Príspevok na rodinný dom či jeho stavebná konštrukcia majú spĺňať minimálne požiadavky na energetickú hospodárnosť budov s takmer nulovou potrebou energie, ktorý má motivovať vlastníkov k výstavbe takýchto domov, zavádza návrh vládnej novely zákona o energetickej hospodárnosti budov. Novela obsahuje administratívne a stavebné podmienky získania príspevku.

Napríklad rodinný dom na území SR má byť určený iba na bývanie, jeho celková podlahová plocha má byť najviac 200 štvorcových metrov. Ďalej rodinný dom či jeho stavebná konštrukcia majú spĺňať minimálne požiadavky na energetickú hospodárnosť budov s takmer nulovou potrebou energie.

Možná výška príspevku by mala byť 8000 eur.

Návrh z dielne rezortu dopravy a výstavby v stredu 09.01.2019 schválila vláda.

Novela by mala nadobudnúť účinnosť od 1. mája 2019.

Štefan Čarnoký
Autor: Štefan Čarnoký

 

Moje meno je Štefan Čarnoký, som realitný maklér s bohatými skúsenostami s predajom nehnuteľností a s viac ako 320 spokojnými zákazníkmi od roku 2005. Pôsobím v Košiciach a okolí.

Vo voľnom čase sa venujem horskej cyklistike, kde s priateľmi vyrážame každú nedeľu ak je to možné a nám praje aj dobré počasie na cyklopotulky. V aute rád počúvam hudbu a ďalšia moja záľuba je vo varení.

Svoju prácu sa snažím robiť korektne,  zodpovedne a hlavne sa usilujem byť pre svojich zákazníkov užitočný s mojimi dlhoročnými skúsenosťami v realitnom biznise. Nakoľko každá realitná transakcia je iná, svojim spôsobom špecifická, je potrebné s každým klientom komunikovať individuálne, aby spokojnosť bola obojstranná - aj na strane predávajúcich a aj na strane kupujúcich.

Špecializujem sa na lokalitu mestskej časti Košice - Nad Jazerom.

 

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

e-book 7 najčastejších chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov